spöregn

Ja, det spöregnar ute
Nej, det är ingen anledning att inte behöva gå till gymmet.
Hej då nu ska jag svettas som en gris så att jag inte förblir en gris ;)


3 år

När jag gick i sjuan fick jag min första mens. Sen hade jag den hyffsat regelbundet i några månader, sen började den komma ungefär var tredje månad och sen försvann den helt. Poff, sa det bara, har inte sett skymten av den på tre år. Eller jo, några små försök har det blivit men aldrig någon riktig mens sen dess. Jag vet att det inte är bra och jag är medveten om alla hälsorisker som det medför att inte ha mens, benskörhet och risk att man inte kan få barn. I början tyckte jag bara att det var skönt, en bonus liksom, men nu börjar jag bli lite orolig. Hur länge kan man ha uppehåll från mensen och kan det någon gång bli försent att få tillbaka den?

200 kalorier i olika former


Träningsverk

Det är helt sjutk så mycket träningsverk jag har idag. Har tagit en ipren i hopp om att det ska bli lite bättre. Idag har mamma förbjudigt mig från att träna. Jag vet inte hur seriöst hon menar men men.. Orkar ändå inte träna idag. Tränade step i söndags, löprunda på morgonen i måndags och sen bodypump på kvällen, boxning i tisdags och i onsdags körde jag först innebandy matcher i 2,5 timmar och sen iväg på ett aerobics pass. Så idag ska jag inte träna, kansek bara blir nån kvälls promenad sen på fredag tänkte jag köra ett spinning pass. Vägde mig imorse, nu äntligen är jag under 52,5 kg som jag stått och stampat på i nästan 2 veckor. 51,9 för att vara exakt vägde jag idag. Nu ska jag verkligen inte komma över 52 igen. Aldrig någonsin vill jag vara på den vikten. Nu ska jag köra på ganska hårt till jag liter runt 50 kg. Därefter behöver det inte gå lika snabbt men jag vill fortfarande gå nedåt.

För övrigt var jag på en fest i fredags. Jag satt och snackade med några tjejer och sen kom vi in på vitk och mat. Jag kände hur jag började svettas och känna mig väldigt obekväm. En tjej sa att hon hade gått upp två kilo på en vecka. Jag kände mig so världens fetto där de satt och berättade vad de vägde, 50 kg, 51 kg m.m och de flesta var lite längre än mig. En tjej sa att hon bara gick ner hela tiden så nu vägde hon 48 kg och då brast de andra tjejerna ut och sa "Men guud, man kan ju inte väga under 50 liksom" "Det är ju anorektiskt"


Mätt och obelåten

Sitter här och surplar på min cola light. Behöver en liten koffeinkick. På lunchen käkade vi på ett ställe där de har en vegetarisk bufé. Jag tog två portioner, men nästan bara sallad och grönsaker men jag är så sjukt mätt. Det känns som att min mage ska sprängas. Mätt och belåten. Vem fan kom på det uttrycket? Mätt och obelåten klingar helt klart bättre i mina öron.

Nääe, ska snart sticka till gymmet. Vägde mig idag också, det står ju bara still! Orkar inte att det ska gå så seeegt.

Sushi

Kom hem från gymmet för ungefär en halvtimma sen. Mamma ropade då från min lillebrors rum att det fanns sushi till mig i köket. Jag hade egentligen inte planerat att äta något mer idag, men jag kunde ju inte bara lämna kvar sushin. Jag som dessutom älskar det. I alla fall så öppnade jag förpackningen och åt några laxbitar plus räkan. Alltså inget ris utan bara fisken. Jaha, vad skulle jag göra sen med resten då? Det kändes så himla hemskt men jag tog en plastbåste och slängde allt i den och slängde sedan påsen i sopnedkastet. Och vad kommer jag gå och säga till mamma sen, joo självklart något i stil med. "Mm vad gott tack för sushin" Ush vad jag får dåligt samvete..

I övrigt så har dagen gått ganska bra.

Frukost: 2 knäckemackor med keso + havregrynsgröt ca 300 kcal
Lunch: räksallad Jag vet faktiskt inte hur mycket kalorier det var i den, det var lite sån här vinegrette dressing på, sen var det bara räkor, gurka, tomat sallad och lite keso, men högst ca 350 kcal
Mellanmål: 1 liten banan ca 150 kcal
Middag: fiskbitar från sushi (vet inte riktigt hur mycket kcal) ca 200 (?)

1000 kcal totalt. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Mycket eller lite.. Jag vet inte just nu, jag vet bara att jag inte orkar vandra runt i min fettokropp längre.


                                                                                        Förut åt jag Sushi med glädje


Tisdag

Idag är det tisdag, ska trax iväg och spela innebandy. Jag spelar inte i något lag längre utan nu är det med skolan som jag ska lira idag. Det är så skönt att träningen verkligen har börjat flyta på nu. Körde Step i söndags, igår joggade jag först 5 km på morgonen och sen gymmade jag på kvällen och ikväll tänkte jag ta mig till gymmet igen. Vågen visar inte så jätte stor förändring men men, det gäller bara att kämpa på. Igår var det nära för hets också, men jag lyckades stå emot efter att ha ätit tre godisar.

Nej nu måste rusa iväg.


 Jag säger bara, Beach -09.... Då jävlar

Flytta hemifrån?

Jag bor som sagt hemma med min familj. Jag måste dagligen slösa massa energi på att oroa mig för hur det kommer bli med maten. Eftersom jag försöker gå ner i vikt "i smyg". Det är som att jag lever ett dubbelliv. Inför dem gör jag allt för att de inte ska "misstänka" vad som pågår i mitt huvud, min bessathet av mat, vikt och träning. Men de är inte riktigt så lätta att lura, både mamma och pappa har märkt att mitt förhållande till mat inte är riktigt normalt. De har frågat mig flera gånger om jag bantar och varför jag håller på "som jag gör". Det är så himla jobbigt, för varje gång de säger något sånt så tvingas jag ljuga och sätta på fasaden som säger att allt är jättebra, och varje gång detta händer känns det bara som att jag kommer länge och längre bort från dem samtidigt som min "hemlighet" bara blir större och större.

Senast här om dagen hade jag och mamma en konversation som löd ungefär såhär:

Mamma - Det finns mat på spisen
Jag mumlar något till svar som involverar orden "okej" "inte hungrig" "kanske senare"
Mamma - Det känns som att du aldrig äter något
Jag - Men det är klart att jag gör
Mamma - Men jag ser aldrig när du äter något

Åh, mamma mamma.... Vad ska jag göra, jag orkar inte med allt detta längre. Det skulle vara mycket skönare om jag bara bodde själv och fick sköta mitt.

 Förresten måste jag bara säga att Yoggis mini yoghurt är hur god som helst. Mindre än 0,1 % fett och utan tillsatt socker, dock sötad med sötningsmedel. Innehåller mellan 35-40 kcal / 100g. Finns i flera olika smaker. Kan det bli bättre? :D

Vågen och jag..

är inte goda vänner. Jag ska inte påstå att det kom som en schock men det var inte speciellt kul att få det svart på vitt att jag nu väger 52,2 äckliga kilon.. Nu ska jag verkligen köra på för fullt! Jag har inte tid med att sumpa mina chanser nu. Det gäller bara att köra på.
Till frukost blev det en portion havregrynsgröt med sojamjölk och kanel. Riktigt gott och kaorisnålt. plus att jag blir typ mätt på det nästan hela dagen.

  = 

I'm alive

Hej joo jag lever, har bara inte orkat blogga då jag känner mig så värdelös. nyss hade jag skrivit ett jättelångt inlägg som försvann. Jävligt irriterande måste jag säga, och jag orkar inte skriva om allt. Kommer inte ens ihåg allt, det var ganska flummit inlägg ändå. Som sagt känner jag mig så värdelös, käkade chips igår, och dagen innan det glass. Jag förstår inte ens varför, det är inte direkt som att jag njuter när jag äter såna saker ändå, jag har bara feta ångesten som blir större och större för varje tugga och jag bara tänker nej neej kan ingen stoppa mig. Helt sjukt. Har inte vägt mig på länge heller. Det känns seriöst som om jag är uppe på ungefär 53 kg. Gud jag kan inte fatta hur jag har kunnat låta det gå så långt?? Innan sommaren var jag nere på 49 kg. Fast då kände jag mig inte ens smal och nu när jag väger mycket mer. Shit snacka om att jag har en lång väg kvar...

Något som är positivt är iaf att jag har kommit igång med träningen ordentligt igen. 3-4 gånger i veckan, måndag, onsdag, fredag, söndag. Så härligt efter ett riktigt svettigt och utmattande träningspass. Kör boxning, spinning, aerobics och bodypump. Ska börja löpträna också. Extra bra är det dessutom då jag oftast tränar när middagen serveras hemma och då "äter jag när jag kommer hem", vilket är ett stort plus för då är det ingen som håller koll.
Nej nu måste jag plugga Ciao!

            Hahah

RSS 2.0