Godmorgon!

Godmorgon, idag har jag sovmorgon. Vägde mig idag. Jag förstår inte riktigt hur det är möjligt, nästan minus 1 kg på ett dygn. Vågen visade 51,5 kg. Har inte ätit någon frukost men däremot har jag ätit en bit kladdkaka. (!?!?!) Alltså ibland blir jag bra trött på mig själv. Men i övrigt så kommer nog dagen gå bra i matväg. Vi ska på utflyck och då är det massäck som gäller = sallad som jag inte ens behöver äta upp för ingen kommer bry sig och påpeka. Sen lär jag vara hemma nån gång vid 18 -tiden och då har nog familjen redan ätit middag så då blir det lätt för mig att skippa den och bara ta en frukt eller nåt om jag är hungrig.

Egentlien, vad sjukt att man håller på såhär, vad sjukt samhället är. Varför ska man hålla på och vilja vara smal? Helt stört om man tänker efter. Aja, nu måste jag hoppa in i duschen, Ciao!

image52
Hon äter nog INTE kladdkaka till frukost..

Shoppingförbud

Nu har jag gjort det jävligt enkelt för mig själv. Ingen mera shopping förrän jag har gått ner i vikt. Och med shopping menar jag shopping av kläder försås. I nuläget så går jag liksom och shoppar hela tiden fast jag använder ingenting utav det för att jag är ett stort jävla fetto som ser helt äcklig ut i alla kläderna.
Så jag har helt enkelt givit mig själv ett shoppingflrbud på obestämd tid. Det är upp till mig hur lång tid detta förbud ska vara. Men jag ska minst ner till 50 kg blankt i varje fall. Just nu vet jag inte vad jag väger.. Ska väga mig imorgon bitti, men ärligt det känns inte bra kan jag säga. Jag VET att jag väger rigktigt mycket nu. Ush säger jag bara!


Såhär smal ska jag va för att få tillåta mig själv att shoppa igen (okej en lite överdrift, men nästan)

Long time no see

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Dock är det inte så mycket som har hänt, skolan har dragit igång igen och rutonerna börjar falla tillbaka. Liksom kontrollen över maten. Jag skrev ju i det tidigare inlägget att jag skulle komma tillbaka till bloggen när jag hade gått ner i vikt, så är ju inte riktigt fallet kan jag säga. Jag vet inte exakt vad jag väger just nu men jag vet och känner att det är mer än vad jag har vägt på länge. Det suger. MEN, jag tänker inte hålla på och deppa över vilken jävla tjockis jag är utan ju ska jag tänka positivt och se framåt. Det är så skönt att man inte har nån press på sig nu att oj om tre veckor är det beachen som gäller eller nåt liknande. Nu så är det ju faktiskt nästan ett år kvar tills nästa sommar vilket känns skönt för nu ska jag verkligen ner i vikt. Men det behöver inte gå snabbt. Jag vill INTE att det ska gå snabbt för av egen erfarenhet så vet jag att det går uppåt snabbt igen. Så jag tänkte kanske typ 100 gram minus på vikten om dagen. Då blir det o,7 kg i veckan vvilket inte är så jätte mycket men på 1 månad blir det nästan 3 kg.
Får se om min plan lyckas..

Men nu måste jag sluta, uppdaterar nuvarande vikten senare när jag vet ciao!

So long..

Uush jag orkar inte längre, jag orkar inte hata mig själv och min kropp längre och jag orkar inte att jag bara går runt och inte gör nåt åt saken. Nääe nu får jag ta och rycka upp mig själv och ta tag i lite grejer.  Och så ska jag sluta proppa i mig alla dessa äckel onyttigheter. Nu ska jag svettas skiten ur mig på gymmet. Hej då, kommer tillbaka till bloggen när jag inte är en fet kossa längre. So long.
None
I wish...

RSS 2.0