Back

Nu är jag hemma igen, efter tre veckors semester i solen. Det har varit hur härligt som helst och i matväg har det väl gått sådär. Jag har i och för sig inte ätit så mycket mat. Det blev liksom att jag i princip skippade maten och typ levde på glass och chips. Men när jag väl åt mat så åt jag bara grönsakssallad, lite kyckling och fisk blev det nån gång också. Sen så tränade jag ganska mycket där också, eller mycket och mycket nu ska jag inte överdriva, men det var inte helt slappt i alla fall. Var ute och sprang några gånger, och tränade på gymmet som fanns där.

När det var dags att åka hem hade jag panik eftersom jag kände mig som världens jävla fetto, det var riktigt hemskt. Jag tänkte på allt onyttigt jag ätit och på tanken att jag inte vägt mig på tre veckor och det kändes som om byxorna satt mycket tajtare. Sen när jag kom hem så vägde jag mig och jag hade gått ner i vikt. Whaat, tänkte jag, sen mätte jag runt magen och det vr lite mindre än innan jag åkte. I don't understand. I vilket fall som helst så blev jag väldigt glad men det var ändå inte bra för det ledde till att jag inte har orkat vara så duktig nu. Rättare sagt har jag varit för jävlig. Så nu har jag med all säkerhet gått upp. Men jag vågar inte väga mig.
I'm back, but not really back on track...

Bortrest igen

Nu ska jag åka utomlands igen. Joggingskorna är nedpackade och det skulle tydligen också finnas gymm där vi ska bo. Perfekt säger jag bara! När jag kommer hem vill jag inte se att vågen visa högre siffror, nej nedåt ska det gå.

Kommer hem i slutet på juli. Ciao!

RSS 2.0