50,2

Gaah, jag blir helt galen, min dygnsrytm är helt konstig. Klockan är liksom 05:53.
Jag är hungrig nu, men jag ska nog vänta några timmar tills jag  äter nåt. Och vad ska jag äta då? Yoghurt kanske. Yoghurt med jordgubbar och hallon. Muums.
Motivationen börjar komma till baka nu, vågen stod på 50,2 kg idag.


Som i en film

Igår gick jag och la mig runt 1 på natten. Eller aa då blir det ju idag men hur som helst så kunde jag inte somna. Jag bara låg och vred och vände på mig. Efter två timmar fick jag nog och knäppte på tvn. Då brukar jag vanligtvis somna, men självklart inte den här gången. Kollade på massa program, tillslut slutade 3an sända kort därefter också 5an, så tillslut låg jag och kollade på matlagningsprogram på 4an. Jag kunde forfarande inte sova och när barnbrogrammet latjo lajban började fick jag nog och stängde av tvn. Istället drog jag på mig kläderna och gick ut och promenerade med ipoden.

Efter ungefär en halvtimme stannade jag vid en slags brygga vid vattnet. Jag bara satt där och lyssnade på musik och slumrade till. Plötsligt rycks jag upp av ljudet från en cykel som stannar. Killen på cykeln blev nog minst lika förvånad av att se mig där som jag av att se honom där. Han började prata och ställa massa frågor och typ smöra en massa. Så jag kände mig lite skyldig att fråga tillbaka och det visade sig att han var på väg hem från en utekväll på stureplan. (Snobb!) Det här var tydligen hans favorit ställe som han jämt brukade stanna till vid när han skulle hem på kvällarna. När jag sa att jag skulle nog börja röra på mig nu så insisterade han att jag skulle hänga med hem till honom, han skulle bjuda på fika och visa lite foton. Han var tydligen fotograf. Jag sa kanske nån annan gång men han var på som fan. Men jag följde inte med honom. Gud vet vad som hade hänt då. Det slutade iaf med att han tog mitt nummer och vi skulle höras nån dag. 

Asså god! Såna här saker händer ju på film inte i mitt vardagliga matfixerade liv. Aja, nu ska jag försöka sova lite..

Brun och fet

Då var man tillbaka till kalla Sverige då. Jag har haft det hur roligt som helst. Varit med om helt sjuka grejer. Men som med de flesta bra sakerna finns det alltid en baksida, en hake och i mitt fall vikten. Den första veckan gick det bra, tror till och med att jag gick ner lite i vikt då. Det var så varmt så man blev inge hungrig plus att vi rörde på oss hela dagarna. Men sen började vi käka på massa bufféer hela tiden och då var det svårt att stå emot. Samtidigt så orkade jag inte att hela resan skulle bli förstörd ifall jag gick runt och skulle ha megastor ångest hela tiden så jag försökte tränga bort alla såna känslor så gott jag kunde. Vilket ledde till att jag hade världens ångest när jag imorse skulle ställa mig på bågen. Jag trodde seriöst att jag hade gått upp 5 kg, men enligt vågen "bara" 1 kg. Så nu är jag alltså tillbaka på 50,9 kg. Det känns jobbigt men det kunde ha varit värre.

Hej då

Hej då. På ett tag, ska självklart inte lägga ner bloggen, ska resa bort. Låååångt bort. Och kämpa livet av mig för att inte gå upp i vikt vilket kommer bli mycket svårt. Men men.. vill inte att det ska förstöra hela resan. Jag får helt enkelt jobba asset av mig när jag kommer hem.

Jag har ju uppdaterat så grymt dåligt de senaste dagarna. Dåligt gjort av mig. Men jag har varit sjuk. Eller är fortfarande sjuk. Medan alla andra har varit ute i sommarhettan har jag legat hemma som en död fisk. Jobbigt att va det faktiskt, helt matt är jag, har inte orkat göra någonting. Vilket inkluderar äta. har inte orkat äta speciellt mycket, det ända positiva med att vara sjuk :)  Så i och med resan så kanske vikten går på ett ut, har gått ner ungefär 1,5-2 kg och det kanske är så mycket som jag kommer att gå upp på två veckor. We'll see....

Jaa, vad ska jag skriva mer. Eftersom jag inte kommer ha tillgång till våg under resan har jag packat ner ett måttband. Hehe så patetiskt jag känner mig. 

  
  
Jag vill inte avslöja helt vart jag ska åka men vissa kanske lyckas klura ut utifrån dessa bilder, alla är från samma land.
Byee byeee

Juste, kommer hem runt den 26 juni

Viktras

Igår vägde jag ju 50,2 kg och idag när jag skulle väga mig vägde jag 49,8 kg. Var tvungen att väga mig tre gånger för att verkligen vara säker på att det stämde. Det känns som att det går av bara farten nu, har gått ner 1 kg på bara tre dar, men det kan bero på att jag är lite sjuk också, blir inte speciellt hungrig då. Enligt måttbandet syns det lite skillnad också, så det känns ju skönt att veta att det inte är musklerna som förtvinar eftersom jag inte kan träna förrän jag blivit frisk.

Till frukost åt jag kycklingsallad. Konstig frukost jag vet, men det blev vara så :)

Senare idag planerar jag att äta lite yoghurt med färska blåbär, hallon och jordgubbar. Muuums!

Dagens vikt

Istället för dagens outfit som så många bloggar om, bloggar jag om dagens vikt :P
Och dagens vikt var idag 50,2 kg
Nu är jag så sjukt trött på att penlda mellan 49-51 kg så en gång för alla ska jag klara det här nu.
Tack alla sötisar som ger stöttande kommentarer!

"minst lika onyttigt"

Här om dagen var jag på MCdonalds med några från klassen. Jag beställde en kyckling sallad med grillad kyckling. De flesta andra beställde hambrugare och nån chicken mcnuggets. Men hur som helst så kom vi in på nyttigt mat och sånt och hur onyttiga vi va som åt på MCdonalds.
Då säger en tjej som är lite små mullig att min sallad är ju minst lika onyttig som vilken annan meny som helst. 
Ursäkta, men vem är det egentligen hon försöker lura? 
Jag åt inte parmesanosten i salladen, åt inte heller brödet som man får till och jag tog inte heller nån dressing på. Och hon menar att den salladen var MINST lika onyttig som hennes feta MCfeast burgare med pommes till. 
Hon måste verkligen inte veta ett skvatt om näringslära. Visst att det är lite socker i mcdonalds kyckling i salladen men ändå... Aja, det är väl upp till henne om hon vill äta hamburgare men att försöka nyttighetsförklara hamburgaren känns lite väl överdrivet :P

 

Oönskad middag

Gissa vad som serveras hos mig till middag idag? Joo, inget mindre än korv stroganoff. Med ris. VITT ris. Ush, jag har aldrig tyckt om det och det faktum att det är onyttigt som satan gör ju inte heller saken bättre.
Åh nu måste försöka slinka undan middagen på något sätt, antingen kommer jag på någon anledning till varför jag inte ska äta eller så drar jag ut, typ nu, och säger att jag ska grilla med några kompisar eller nåt.

Ush, det känns så jobbigt att behöva ljuga inför mina föräldrar men om det är vad som krävs för att slippa den här äckliga korv stroganoffen så finns det väl inte så mycket annat att göra??


No way I'm eating this!

Varning för lååångt....

Okej, den här teorin om att jag inte skulle väga mig så ofta kan slänga sig i väggen. Från och med idag ska jag väga mig varje dag igen. Skit samma om jag får massa ångest över det men det fungerar i varje fall. Det kom inte som världens chock att jag hade gått upp, jag trodde inte heller att jag hade gått ner men det kändes bara jobbigt att se det. Det känns nästan som att man är tillbaka på ruta 1 från där jag startade bloggen.

Jag skäms nästan för att skriva vad som visades på vågen, men okej om jag blottar ut det här så blir jag bara mer motiverad att gå ner: 50,8 kg

Ush vad jag känner mig äcklig nu.. Okej, jag åt ganska onyttigt igår, det spårade lite, men sen tränade jag som fan, sprang i 40 min på löppandet i riktigt högt tempo och sen styrketränade jag som en dåre.

Imorgon ska jag väga mig igen och då ska det vara mindre, dagen efter imorgon ännu mindre and so on...
Om exakt en vecka ska jag åka utomlands, om exakt en vecka SKA jag väga någonting med 48 kg.
Jag orkar inte gå runt och känna mig som en äcklig-vandrande-fetto-tunna längre, nu ska jag sätta stopp för detta.
Nu har jag officiellt gått ut med att jag ska gå ner två kg på en vecka och då ska jag fan klara det också!

Ursäkta men jag känner mig bara så upprörd och äcklad av mig själv just nu....

RSS 2.0